Målgruppe​

På Pilagergaard modtager vi børn og unge, der er typisk er vokset op under ustabile og kaotiske familieforhold. Deres vanskeligheder kommer ofte til udtryk, når de er følelsesmæssig udfordret samt selvværd og selvtillid er lav. Vi modtager børn og unge med lettere diagnoser, så som angstproblematikker, ADD, ADHD samt ASF med normal begavelse.

Vi modtager ikke stærkt udad reagerende børn/unge samt svære misbrugsproblematikker, samt børn og unge med svære spiseforstyrrelser samt svær handicap.

Med udgangspunkt i den enkelte unge, støtter vi den unge i at få en meningsfyldt hverdag. Vi er tillidspersoner som bidrager til at udrede og løse eventuelle konflikter. Vi arbejder ud fra en struktureret hverdag, hvor nærvær, omsorg og humor er en stor del af vores hverdag. Vi tilrettelægger hverdagen ud fra den enkeltes behov og formåen.

På Pilagergaard arbejdes der hen i mod en større selvstændighed, således at den unge er bedre rustet til at stå på egne ben. Vi skaber rammen for at styrke og udvikle den enkeltes potentiale, samt støtter ud fra at det er den enkeltes ansvar for sig selv og sin familie, at udvikle sig og udnytte egne potentialer i det omfang det er muligt for den enkelte. Støtten tilrettelægges ud fra en konkret og individuel vurdering af den enkelte unges behov og forudsætning samt i samarbejde med den enkelte.

Send os en e-mail

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

PILAGERGÅRD SELVEJENDE INSTITUTION

Tuse ​Byvej ​51

4300 Holbæk


CVR: 21857394 

Kontakt

☎ Tlf.: ​59 43 83 03

​☎ Mob.: 28 26 93 05

✉ E-mail: pilagergaardtuse@mail.dk

Find os