Faciliteter​

Fysiske forhold

Pilagergaard er en firlænget gård, beliggende i landsbyen Tuse, Ny Holbæk Kommune. Opholdsstedet ligger tæt ved skov og å samt gode indkøbsmuligheder, skole, institutioner og idrætsanlæg. Der er gode trafikforbindelser med bus og tog. Holbæk ligger inden for 10 km.Rammer og faciliteter:Pilagergaard er en nyistandsat firlænget gård med gode inden- og udendørsfaciliteter. 360 kvadratmeter er inddraget som beboelse. 2 Kontor a`10 kvm.mødelokale 10kvm. 2 aktivitetsrum a`10 kvm. Øvrigt areal indgår i opholdsstedet med 7 lyse værelser (10-17 kvm.) til beboerne, spisekøkken (37 kvm.), fælles opholdsstue (24 kvm.) samt 3 bad- og 4 toiletrum, computerrum, playstationrum og krearum m.m. Desuden diverse værksteds- og aktivitetsrum i længerne. Diverse dyrestalde. På de 9 tønder lands tilliggende jorde er bl.a. motocross-bane, stor have og græsplæner.

Beskrivelse af værelser

Fine lyse værelser med seng, skab eller kommode, tv, dvd og internet. Værelserne bliver indrettet efter barnet den unges ønske ved indflytning.​

Pilagergaards udslusning består af

Gang, stort badeværelse og stue med te-køkken. I lejligheden er der: internet, skab, lille spisebord m/stole, sofa, bord og tv-bord. i køkkenet: div køkken redskaber, micro-ovn, kaffemaskine, ovn og køleskab.

Aktiviteter

Vi har på Pilagergaard indrettet et krea-rum. Vi har et spillerum hvor der på storskærm, kan spilles playstation, X-box og wii m.m. Udenfor er der mulighed for at køre cross på crossbanen, spille bold på boldbanen eller kæle med gårdens små heste og kaniner. Der er cykler som kan bruges til at kører en tur i det naturskønne område, bålplads hvor der ofte hygges omkring med bålmad og snobrød. Flere af stedets beboere går til sport udenfor huset og på nuværende tidspunkt er det ridning og fitness der har deres interesse.

Send os en e-mail

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

PILAGERGÅRD SELVEJENDE INSTITUTION

Tuse ​Byvej ​51

4300 Holbæk


CVR: 21857394 

Kontakt

☎ Tlf.: ​59 43 83 03

​☎ Mob.: 28 26 93 05

✉ E-mail: pilagergaardtuse@mail.dk

Find os